Energirenovering fra energivejleder

Energirenovering Fyn, ebergioptimering

Energirenovering og energioptimering fra energivejleder i Ejby på Fyn

Der er mange muligheder, når du står over for en energirenovering af din bolig. Der ligger ofte et stort potentiale gemt i en ejendom, når det handler om at få lavet en energioptimering af den, og det potentiale kan Schmidts Tømrerforretning i Ejby på Fyn hjælpe dig med at finde.

Hans Aage Schmidt er uddannet energivejleder og er hermed trænet i at vurdere din bolig som helhed og finde de steder, hvor det er mest givende at sætte ind med en energirenovering.

 

Vil du ringes op?

Hvad indebærer en energirenovering af boligen i samarbejde med en energivejleder?

Når du skal have lavet en energirenovering af din bolig i samarbejde med en energivejleder, er der flere forskellige tiltag, som kan være fordelagtige.

En energirenovering af boligen kan f.eks. indebære:

  • Udskiftning til nye vinduer og døre
  • Hulmursisolering / kuldebroisolering
  • Isolering af loft eller andre former for isolering
  • Solvarmeinstallation
  • Udskiftning af nuværende varmekilde

Energirenovering / energioptimering med tilskud på hele Fyn

Når vi, hos Schmidts Tømrerforretning på Fyn, gennemgår din bolig i forbindelse med en energirenovering, foretager vi en helhedsvurdering af den. Det giver dig overblik over boligens stand, hvordan vi bedst kan lave en energioptimering af den, og hvad du får ud af at gennemføre de forskellige tiltag. Vi lægger desuden gerne en plan for, hvilken del af energirenoveringen der vil være mest gavnlig for dig at få foretaget først.

Er der tale om en større energioptimering, samarbejder jeg som energivejleder på projektet tæt med de andre faggrupper, så opgaverne koordineres effektivt.

Energivejleder Hans Aage Schmidt

Energivejleder på Fyn – Få hjælp til at beregne dit energirenovering tilskud

Som energivejleder tager jeg projekter om energioptimering og mindskning af CO2 udslip yderst alvorligt, da jeg mener, at en grønnere klode er til gavn for os alle sammen, hvad enten vi bor i Ejby, Middelfart, Nr. Aaby, et andet sted på Fyn eller i et helt andet land.

Husk, at du i forbindelse med en energirenovering af din bolig, kan søge tilskud til istandsættelse af boligens ydre rammer. Du har mulighed for at få tilskud i form af et skattefradrag for arbejdslønnen i forbindelse med udførsel af arbejdet. Et energirenovering tilskud er på maks. 15.000 kr. årligt per. person over 18 år i husstanden.

Hos Schmidts Tømrerforretning i Ejby på Fyn sørger vi for, at beregne og ansøge om dit energirenovering tilskud for dig direkte hos Energifyn, så du ikke behøver at bekymre dig om dette. Du behøver ikke at være kunde hos Energifyn for at få tilskud.

Energioptimering af din bolig på Fyn eller trekantområdet

Vil du have mere information om en energioptimering af din bolig, og om hvad der er muligt at få lavet inden for energirenovering?

Så kontakt Schmidts Tømrerforretning i Ejby på Fyn på mail her eller på tlf. 70 22 30 45. Vi gennemgår din bolig fra A til Z, så du får det fulde overblik. Du kan også kontakte energivejleder Hans Aage Schmidt direkte på tlf. 21 27 30 45.

Energivejleder – Effektiv energirenovering i Ejby, Odense, Nr. Aaby, Middelfart, Hårslev, Gelsted, Aarup og resten af Fyn samt Vejle, Kolding og Fredericia i trekantområdet

Vil du ringes op?

Tømrermester Hans-Aage Schmidt