Isolering af loft

Isolering af loft Odense, Fyn

Isolering af loft – Få en god loftisolering pris i Ejby, Odense og på hele Fyn

Kan du mærke, at det trækker ind i huset fra dit loft? Vil du spare penge på din varmeregning med en effektiv loftisolering til en god pris?

Hos Schmidts Tømrerforretning i Ejby tæt ved Middelfart på Fyn udfører vi loftisolering i Odense og overalt på Fyn. Vi har også mange års erfaring med støjdæmpning af loft, og hos os er du sikker på, altid at få en god og konkurrencedygtig loftisolering pris.

 

Vil du ringes op?

Effektiv loftisolering på hele Fyn med Knauf glasuld

Når vi hos Schmidts Tømrerforretning på Fyn udfører isolering af loft, bruger vi typisk produktet Knauf Supafil Frame, som er et glasuldsgranulat fra producenten Knauf.

Når man bruger et glasuldgranulat til loftisolering, i stedet for almindelige isoleringsmåtter, får man en yderst effektiv kuldebroisolering. Det får man bl.a. fordi granulatet, til forskel for isoleringsmåtter, bliver blæst ud på loftet, og dermed kan lægge sig helt tæt ind til diverse revner, rør og andre ”forhindringer” som man normalt vis skal skære en isoleringsmåtte til efter.

Lydisolering og støjdæmpning af loft til en god pris

Når du får lavet en loftisolering, er det ikke kun en fordel for varmeregningen og indeklimaet. Ud over dette giver det dig nemlig også samtidig en effektiv støjdæmpning af dit loft. En støjdæmpning af ens loft kan tit være en fordel hvis man bor i f.eks. lejlighed for man kan høre alt hvad overboen eller underboen foretager sig. I sådanne tilfælde kaldes det faktisk for ”isolering af etageadskillelse” og ikke ”isolering af loft”, da det er imellem to etager. I mange ældre huse kan en støjdæmpning af ens loft også være en fordel, da man ellers kan høre hvis vinden rusker udenfor, eller hvis der er voldsom regn på taget.

Du kan kontakte os hos Schmidts Tømrerforretning i Ejby på Fyn for en god pris på loftisolering og støjdæmpning af dit loft her.

Isolering af loft Odense, Fyn

Professionel loftisolering

Fordele ved isolering af loft med glasuld

Der er som tidligere nævnt mange fordele ved at få lavet en effektiv loftisolering. Nedenfor er listet nogle af de største fordele ved at få lavet en loftisolering, og ved at bruge Knauf glasuld til isoleringen:

  • En god loftisolering kan spare dig for mange penge på varmeregningen
  • Loftisolering med glasuld giver et minimum af kuldebroer
  • Knauf glasuld er brandsikkert
  • Isolering af loft med glasuld er miljøvenligt
  • Glasuld giver en god lydisolering / støjdæmpning af dit loft
  • Knauf glasuld granulat er hurtigt at arbejde med hvilket sikrer dig en god pris

Kontakt os for en god pris på isolering af loft i Odense eller et andet sted på Fyn

Hvis du ønsker at vide mere om mulighederne for en loftisolering, kan du kontakt Schmidts Tømrerforretning i Ejby ved Middelfart her eller på tlf. 70 22 30 45. Vi står altid til rådighed med råd og vejledning om loftisolering, støjdæmpning af loft eller andre former for isolering. Du kan også kontakte energivejleder Hans Aage Schmidt om generel energirenovering på tlf. 21 27 30 45.

Loftisolering – Vi udfører isolering af loft i Odense, Ejby, Aarup, Gelsted, Middelfart, Hårslev, Nr. Aaby og resten af Fyn samt i trekantområdet Kolding, Vejle og Fredericia

Vil du ringes op?

Tømrermester Hans-Aage Schmidt