Køkkener

Køkken Odense, Fyn

Køkkener

Køkkener fra Schmidts Tømrerforretning er gennemført kvalitet og en vigtig forudsætning for, at vi kan sikre dig det bedste resultat i samarbejde med Designa køkkener.

Det gælder også, når vi vælger hængsler, skuffeskinner og andre bevægelige metaldele.

Køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet da der oftest bruges mange timer på madlavning ude i køkkenet. Det er derfor vigtigt at køkkenet lever op til de krav i måtte have. Vi er hos

Schmidt Tømrerforretning er klar over at ikke ét køkken passer til alle og derfor giver vi mulighed for at dit næste køkken kan blive tilpasset præcis som du ønsker det.

Schmidts Tømrerforretning opsætter nye køkkener på hele Fyn.

Vil du ringes op?

Køkkener tilpasset din behov

Schmidt Tømrerforretning klar over at ikke ét køkken passer til alle og derfor giver vi mulighed for at dit næste køkken kan blive tilpasset præcis som du ønsker det.

Schmidts Tømrerforretning opsætter nye køkkener på hele Fyn. Man kan bl.a. overveje følgende til sit nye køkken:

  • Hvilket udseende/look ønsker man til sit køkken
  • Hvor meget opbevaringsplads har man brug forHvilke elementer skal der være plads til (Køleskab, Fryser, Kogeplader, Ovn, Vaskemaskine, Opvaskemaskine mv.)

Går du med drømmene om et nyt køkken, så tag Schmidts Tømrerforretning med på råd. Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på din køkkendrøm, og vi sætter altid kvalitet i højsædet!

Vil du ringes op?

Tømrermester Hans-Aage Schmidt