Nye vinduer og døre

Vinduer og døre Middelfart, Fyn

Nye Vinduer og døre – Middelfart, Ejby og resten af Fyn

Hos Schmidts Tømrerforretning i Ejby på Fyn bruger vi kun førende leverandører af døre og af vinduer eksempelvis Velfac. Det gælder uanset om der er tale om træ alu vinduer og døre, topstyret vindue eller rene trævinduer og –døre.

Velfac er kendt for deres høje kvalitet med over 40 års erfaring og 10 års garanti.

Ofte ved vores kunder, når opgaven drejer sig om nye vinduer og døre, allerede hvad de ønsker sig, inden vi kommer ud til dem. Vi lægger dog altid stor vægt på en grundig rådgivning, så vores kunder kender til de forskellige muligheder der er.

De nye vinduer og døre skal naturligvis matche boligens stil, og ofte er det også den type vinduer, der sad i oprindeligt, der proportionsmæssigt vil være flottest til huset. Det er dog vigtigt altid at medtænke energioptimering af boligen, når de nye døre og vinduer skal købes, og i dag er der mange muligheder på markedet. Eksempelvis er lavenergiruder i døre eller vinduer en ting der kan bevirke, at du kan spare ekstra mange penge på varmeregningen med dine nye døre og vinduer.

 

Vil du ringes op?

Sænk varmeregningen med nye vinduer og døre på Fyn

Hos Schmidts Tømrerforretning i Ejby på Fyn råder vi altid vore kunder til at vælge et godt kvalitetsvindue eller dør, da dette typisk vil være er en god investering i en bolig.

Kvalitets vinduer har f.eks. ofte en stærkere karm og ramme end de billigere varianter. Det gør dermed produktet mere modstandsdygtigt over for de danske vejrforhold, ligesom det også ofte er medvirkende til at forlænge vinduets generelle levetid.

Som en del af energioptimeringen af boligen kan man som nævnt vælge et vindue med lavenergiruder. Disse ruder har en ekstra god isoleringsevne, da der på ydersiden af det inderste lag glas er der en meget tynd metalbelægning som gør at solens stråler kan trænge ind, men som samtidig reflekterer en del af varmen tilbage i rummet igen.

H.A. Schmidts Tømrerforretning ApS

Døre og vinduer – Helt nyt eller renovering?

Hos Schmidts Tømrerforretning i Ejby tæt ved Middelfart på Fyn rådgiver vi gerne vore kunder om hvad der bedst kan betale sig for dem økonomisk – Helt nye vinduer og døre, eller blot en renovering af de eksisterende døre og vinduer. Derfor stiller vi os også gerne til rådighed til at bese standen af dine nuværende døre eller vinduer, og dermed vurdere hvad der vil være den bedste løsning for lige netop dig.

Fordele ved træ alu vinduer og døre

Mange mennesker er efterhånden begyndt at vælge træ alu vinduer og døre i stedet for rene trævinduer og trædøre. Årsagen til dette er bl.a., at træ alu vinduer og døre kræver mindre vedligeholdelse, da udedelen består af aluminium i stedet for træ.

Prisen for træ alu døre og træ alu vinduer er dog også lidt højere, hvilket selvfølgelig også bevirker, at vi til stadighed i stor stil sælger og monterer mange klassiske trævinduer og -døre.

Kontakt vores tømrerfirma i Ejby om døre og vinduer på hele Fyn

Du kan kontakte Schmidts Tømrerforretning i Ejby på Fyn om døre og vinduer her eller på tlf. 70 22 30 45. Vi står altid klar med en grundig rådgivning og regner også gerne en god og konkurrencedygtig pris til dig. Ønsker du rådgivning omkring energirenovering kan du kontakte energivejleder Hans Aage Schmidt på tlf. 21 27 30 45.

Vi tilbyder nye døre og vinduer i bl.a. Odense, Ejby, Nr. Aaby, Aarup, Middelfart, Hårslev, Gelsted og resten af Fyn samt Fredericia, Kolding og Vejle i trekantområdet

Vil du ringes op?

Tømrermester Hans-Aage Schmidt