Nyt tag og tagrenovering

Nyt tag Odense, Tagrenovering

Tagrenovering, tagarbejde og nyt tag i Odense, Ejby og på hele Fyn

Går du med tanker om at få lagt et nyt tag? Er du i tvivl om du skal have lagt et helt nyt tag, eller kan nøjes med at få lavet en tagrenovering? Hos Schmidts Tømrerforretning i Ejby på Fyn har vi mange års erfaring inden for både nyt tag, tagrenovering og generelt tagarbejde, og vi rådgiver altid vore kunder omkring hvad der bedst kan betale sig i lige netop deres tilfælde.

Vil du ringes op?

Nyt tag eller tagrenovering i Odense og på hele Fyn

For mange mennesker kan det være uoverskueligt at forholde sig til, om man skal vælge at få skiftet hele sit tag, eller om man blot skal vælge at få lavet en tagrenovering af det eksisterende.

Uanset om du vælger en tagrenovering eller et helt nyt, er vi hos Schmidts Tømrerforretning på Fyn de rette at kontakte, hvis du ønsker høj service, god behandling, veludført arbejde til tiden, og samtidig også ønsker markedets højeste kvalitetsniveau til branchens mest fordelagtige priser.

Vi laver altid et grundigt tageftersyn, hvor vi sammen med dig fortæller, hvilke fordele der kan være ved at vælge en tagrenovering, og hvilke der kan være ved at få lagt et helt nyt tag.

Spar mange penge på varmeregningen med et nyt tag

Med de stigende energipriser vi har set igennem de senere år kan det være en rigtig god investering for mange at få lagt et nyt tag på deres hus.

Ofte vil der kunne være en besparelse på mange tusinde kroner om året at hente ved at få lagt nyt tag. Dermed er en investering hos os, en investering der kan betale sig og igennem veludført arbejde, både øger og sikrer vi den samlede værdi på din bygning.

Samtidig med den store besparelse, forbedrer et godt isoleret tag også ofte indeklimaet betydeligt, ligesom du også er med til at mindske udledningen af CO2 i naturen. Hos Schmidts

Tømrerforretning på Fyn er vi uddannet energivejleder og kan derfor også give dig den korrekte rådgivning når det drejer sig om opgaver inden for energirenovering, isolering og tagarbejde.

Professionelt tagarbejde

Specialister i tagarbejde og tagrenovering i højeste kvalitet på Fyn

Hos Schmidts Tømrerforretning i Ejby tæt ved Middelfart laver vi ofte tagrenovering, og vi har været med til mange spændende projekter inden for tagarbejde. Faktisk er tagarbejde et af vores specialer, og vi er altid med i front inden for materialer og udførelser. Vi vælger altid kun det bedste produkt, og de bedste løsninger ud fra de ønsker vores kunder har.

Vi vælger altid vores produkter fra leverandører med 30 års garanti, og som lever op til vores krav.

 

Nyt tag med tagsten fra Wienerberger

Når vi skal ligge et nyt tag er vores foretrukne tagstensleverandør Wienerberger, da det er et seriøst firma, som går forrest i udvikling af nye spændende produkter.

Tag med betontagsten

Hvis det er et nyt tag med betontagsten, bruger vi fortrinsvis tagsten fra Monier, som har lavet tagsten til de danske huse i mere end 40 år.

Eternit tagplader

Inden for Eternit tagplader bruger vi tagplader fra Cembrit eller Ivarsson, på eternittagplader ydes 15 års garanti. Vi tilbyder også tagrenovering af eternit tagplader.

Lindap Stålpadetag

Skulle en kunde have et ønske om et nyt stålpladetag, bruger vi tagplader fra Lindab. På Lindab ståltagplader ydes der op til 20 års garanti.

Kontakt os omkring nyt tag og tagrenovering på Fyn

Schmidts Tømrerforretning holder til i Ejby tæt ved Middelfart på Fyn. Hvad enten du er interesseret i tagrenovering, nyt tag eller andet tagarbejde, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 30 45 eller på mail her. Igennem en god kommunikation samt råd og vejledning sikrer vi, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

 

Med mange vellykkede projekter bag os, både i Ejby, Middelfart, Odense og mange andre steder på Fyn, har vi den nødvendige erfaring, til at få dit projekt til at lykkes på bedste måde.

Vi ser frem til at høre fra dig, og udføre et stykke arbejde for dig, som både du og vi kan være stolte af!

Tagrenovering og nyt tag i Odense, Ejby, Middelfart, Aarup, Gelsted, Hårslev, Nr. Aaby og resten af Fyn samt Vejle, Kolding og Fredericia i trekantområdet

Vil du ringes op?

Tømrermester Hans-Aage Schmidt