Tilbygning og ombygning

Tilbygning Fyn, ombygning Fyn

Tilbygning og ombygning i Odense og på hele Fyn

Vi løser opgaver på hele Fyn og Trekantsområdet

Tilbygning eller ombygning af boligen er et stort ønske for mange boligejere og et rigtig godt alternativ til at flytte eller bygge helt nyt.

Behov for en tilbygning eller ombygning af boligen kan blive nødvendig af flere årsager. Måske er der behov for mere plads grundet en familieforøgelse, måske er familiens børn så store, at de nu vil have deres egne værelser eller måske er boligen alt for mørk.

 

Vil du ringes op?

Hos Schmidts Tømrerforretning i Ejby på Fyn lægger vi vægt på at lytte til kundens ønsker for herefter at omsætte dem til ideer.
Vi hjælper kunden med at afdække de forskellige behov og bidrager med vores egen erfaring, så kunden får en funktionel og flot løsning,
der er i harmoni med den eksisterende bolig.
Vi har stor erfaring fra bl.a. tilbygninger og ombygninger i Middelfart og på hele Fyn.

Tømrer Odense, Fyn

Læg alle opgaver over til os

Vi varetager hele byggeprojektet

Vi kan stå for hele processen fra levering af byggetegningerne, indhentning af byggetilladelser til udførsel af opgaven. Og vi sørger naturligvis for overholdelse af bygningsreglementet og de energikrav, der er.

Vi lægger vægt på en god dialog med kunden igennem hele processen, det betyder, at du altid er velinformeret om projektets fremgang. Vi vurderer de muligheder, der er, og vi tænker også gerne ud af boksen, så vores kunde får en helt unik løsning, som ikke ses andre steder. Igennem tiderne har vi haft mange spændende opgaver, hvor den færdige tilbygning eller ombygning både fremstår flot, anderledes og i tråd med boligen.

Se vores referencer her

Få tilbud på tilbygning og ombygning

En ny tilbygning/ombygning til boligen? Kontakt os og hør mere om mulighederne.
Vi kommer gerne ud til et forpligtende møde, hvor vi vurderer de forskellige muligheder, der er, for at lave en til- eller ombygning af din bolig.

Du får inspirationen til at realisere dit byggeprojekt – og vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vidste du, at vi også er energivejleder? Læs mere om fordelen her.

Kontakt Schmidts Tømrerforretning for tilbud på tilbygning og ombygning

Vil du ringes op?

Tømrermester Hans-Aage Schmidt