Tømrer og snedker arbejde

Tømrer Odense, Fyn

Tømrer og snedker arbejde i Odense, Ejby, Aarup og på hele Fyn

Leder du efter et godt og dygtigt tømrer og snedker firma? Schmidts Tømrerforretning i Ejby tæt ved Middelfart på Fyn udfører alt inden for snedker og tømrer arbejde, og vi arbejder overalt på Fyn.

 

Vil du ringes op?

Mere end 40 års erfaring med tømrer og snedker arbejde på Fyn

Schmidts Tømrerforretning i Ejby på Fyn har mere end 40 års erfaring i branchen. I dag er virksomheden drevet af ejer og energivejleder Hans Aage Schmidt.

Hos Schmidts Tømrerforretning har vi stor erfaring med alt inden for snedker og tømrer faget, og vi sætter en ære i, at vores arbejde altid bliver udført i den højeste kvalitet og med de bedste materialer.

Typiske tømrer opgaver

Vi varetager hele byggeprojektet

Vi udfører som nævnt stort set alt indenfor tømrer faget og snedker faget. Nedenfor kan du se nogle af vores mest almindelige arbejdsopgaver:

 

Kontakt os om tømrer arbejde i Odense eller et andet sted på Fyn

Schmidts Tømrerforretning holder til i Ejby tæt ved Middelfart på Fyn. Du kan kontakte os om tømrer arbejde på tlf. 70 22 30 45 eller på mail her. Vi giver altid en grundig vejledning til vore kunder, uanset hvilken type opgave det drejer sig om.

Vi udfører tømrer og snedker arbejde overalt på Fyn – Ejby, Hårslev, Middelfart, Nr. Aaby, Odense, Gelsted, Aarup samt trekantområdet Fredericia, Vejle og Kolding

Vil du ringes op?

Tømrermester Hans-Aage Schmidt